Over ons

Snackers Antiques & Fine Art

Wij zijn gespecialiseerd in religieuze kunst maar we verkopen ook meubels en andere antieke en verzamel objecten.

Onze winkel is gevestigd in Zuid-limburg (Maastricht) waar het katholieke geloof nog leeft en waar dus nog veel Religieuze kunst te zien is. 

Bij ons kunt u terecht voor mooi antiek en unieke kunstwerken. Wij doen ons best om met regelmaat nieuwe objecten te kunnen aanbieden.

Daarom kopen wij ook in. Hebt u nog iets moois staan, wij hebben wellicht interesse. 

Vincent Snackers

Vanuit mijn hobby als verzamelaar van vooral religieus antiek ben ik uiteindelijk in 2020 gestart met mijn winkel in Maastricht. Ik kom in binnen en buitenland op beurzen om te zien wat er allemaal op de markt is. De verkoop van mijn producten gaat vooral via internet maar in mijn winkel in Maastricht bent u ook van harte welkom. Als u interesse heeft in producten dan kunt u mij bellen, mailen of appen. De verzending van producten is maatwerk en we zullen samen bespreken hoe het product verzonden wordt. Alles is mogelijk.

Bart Pastoor

Ik ben mede eigenaar van Snackers Antiques & Fine Art. Door mijn achtergrond als verkoopspecialist houd ik me met name bezig met de verkoop in de winkel, website en de administratie. Ik leer steeds meer over antiek en kunst. Sinds maart 2023 heb ik mijn vaste baan opgezegd en ben ik, samen met Vincent, volledig werkzaam binnen ons bedrijf. Samen gaan we op inkoop en proberen we voor onze klanten de mooiste objecten te vinden. Ik maak graag nader kennis met u in onze mooie winkel in Maastricht. U bent van harte welkom.

Volg ons ook op