Over ons

Snackers Antiques & Fine Art

Wij zijn gespecialiseerd in religieuze kunst, antieke meubels en andere antieke (verzamel) objecten.

Onze 2 winkels zijn gevestigd in het ”Jekerkwartier” van Maastricht. Van oudsher is het Jekerkwartier een gebied waar veel antiek en kunst te vinden is.

Hieronder leest u meer over Vincent & Bart, de eigenaren van Snackers Antiques & Fine Art.  


Wij heten u van harte welkom! 

Vincent Snackers

Vanuit mijn hobby als verzamelaar van vooral religieus antiek ben ik uiteindelijk in 2020 gestart met mijn winkel in Maastricht. Ik kom in binnen en buitenland op beurzen om te zien wat er allemaal op de markt is. De verkoop van mijn producten gaat vooral via internet maar in mijn winkels in Maastricht bent u ook van harte welkom. Als u interesse heeft in producten dan kunt u mij bellen, mailen of appen. De verzending van producten is maatwerk en we zullen samen bespreken hoe het product verzonden wordt. Alles is mogelijk.

Bart Pastoor

Ik ben mede eigenaar van Snackers Antiques & Fine Art. Door mijn achtergrond als verkoopspecialist houd ik me met name bezig met de verkoop in de winkel, website en de administratie. Ik leer steeds meer over antiek en kunst. Sinds maart 2023 heb ik mijn vaste baan opgezegd en ben ik, samen met Vincent, volledig werkzaam binnen ons bedrijf. Samen gaan we op inkoop en proberen we voor onze klanten de mooiste objecten te vinden. Ik maak graag nader kennis met u in 1 van onze mooie winkels in Maastricht. U bent van harte welkom.

Volg ons ook op